Wil je de aanschafkosten van een laadpaal niet in één keer uitgeven, dan is zakelijk leasen een perfect alternatief. Bij Abel&co lease je via je werkgever gloednieuwe laadpalen van diverse A-merken, zoals EVbox, Alfen en Mennekes. Abel&co neemt alle verantwoordelijkheden en inspanningen uit handen. Zo ben je – voor een vast bedrag per maand - thuis en op je werk altijd verzekerd van een volledig opgeladen elektrische auto. In dit artikel leggen we uit hoe het zakelijk leasen van een laadpaal werkt voor werknemers.

Laadstation(s) leasen voor een vast bedrag per maand

Wil je de aanschafkosten van een laadpaal niet in één keer uitgeven, dan is zakelijk leasen een perfect alternatief. Bij Abel&co lease je via jouw werkgever zakelijke laadpunten van diverse A-merken voor een vast bedrag per maand. Deze vaste maandlasten bevatten alle kosten: reparaties, onderhoud, service en automatische verrekening met gebruikers. Kortom: met een laadpaal leasecontract, voorkom je verrassingen en onverwachte kosten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jouw bedrijf en op jouw oprit? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Laadstation op je oprit

Het opladen van je elektrische auto op je werklocatie zal je doorgaans niets kosten. Vaak schaft de werkgever de elektrische auto(‘s) inclusief laadpaal voor bij het bedrijfspand aan. Afhankelijk van de afspraken met je werkgever wordt er ook een laadpaal aan huis geplaatst. Indien je dagelijks veel kilometers maakt of regelmatig thuis werkt, is het wel zo handig om een laadfaciliteit thuis te hebben. Vaak komen de elektriciteitskosten – die ter beschikking gesteld worden aan de elektrische auto – voor vergoeding in aanmerking. Indien je werkgever de laadpaal niet vergoedt, kun je de laadpaal particulier kopen. Het grote voordeel hiervan is dat je volledig eigenaar van de laadpaal bent. Ook als je overstapt op een nieuwe baan.

Verrekening met je werkgever

Bij Abel&co kan je een automatische verrekening van stroomkosten met je werkgever instellen voor alle laadtransacties. Jij laadt thuis met je laadpas, die geregistreerd is onder de naam van je werkgever of leasemaatschappij. Elke laadsessie wordt automatisch gefactureerd aan je werkgever.

Installatie, beheer en monitoring

Met een lease laadpaal word je volledig ontzorgd. Je dichtstbijzijnde Abel&co installateur komt de laadpaal thuis snel installeren en Abel&co beheert en monitort jouw laadstation(s). Zo voorkom je overbelasting en laad je altijd veilig en efficiënt, zonder dat het invloed heeft op andere apparaten in huis.

Weten wat het leasen van een laadpaal voor werkgevers kan betekenen? Lees het in dit artikel.

Welke laadpaal past het beste bij jouw (toekomstige) elektrische auto? Bekijk ons overzicht met de best verkochte elektrische auto’s, kies je merk en type elektrische auto en ontdek welke laadpaal het beste bij jouw situatie past.

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *