In Nederland rijden inmiddels zo’n 137.000 elektrische passagiersauto’s op de weg (Bron: RVO november 2018). Het zal dus steeds vaker voorkomen: een collega of zakenpartner met een elektrische (lease)auto. Met lease laadstations van Abel&co laden werkgevers en werknemers bij het bedrijfspand en/of aan huis flexibel, veilig en efficiënt in hetzelfde laadabonnement. Het grote voordeel van zakelijk leasen? Abel&co neemt alle verantwoordelijkheden en inspanningen uit handen. In dit artikel leggen we uit hoe het zakelijk leasen van een laadpaal werkt voor werkgevers.

Laadstation(s) leasen voor een vast bedrag per maand

Wil je de aanschafkosten van een laadpaal niet in één keer uitgeven, dan is zakelijk leasen een perfect alternatief. Bij Abel&co lease je zakelijke laadpunten van diverse A-merken voor een vast bedrag per maand. Deze vaste maandlasten bevatten alle kosten: reparaties, onderhoud, service en automatische verrekening met gebruikers. Kortom: met een laadpaal leasecontract, voorkom je verrassingen en onverwachte kosten. Heb je een locatie met hoge bezoekersfrequentie, zoals een hotel, pretpark of parkeergarage? Dan kun je ook kiezen voor laadpaal exploitatie. Zo biedt je tegen minimale investering en weinig risico, extra service op jouw locatie.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan!

Installatie, beheer en monitoring

Met een ‘slimme’ lease laadpaal word je volledig ontzorgd. Je dichtstbijzijnde Abel&co installateur komt de laadpaal snel op de zaak, bij je werknemers thuis op de oprit installeren en Abel&co beheert en monitort jouw laadstation(s). Zo voorkom je overbelasting en laad je altijd veilig en efficiënt, zonder dat het invloed heeft op andere faciliteiten thuis of in je bedrijfspand.

Verrekening laadtransacties

Bij Abel&co kun je als werkgever een automatische verrekening van alle laadtransacties instellen. Deze service is standaard inbegrepen bij de Abel&co leasecontracten. Het starten en stoppen van elke laadsessie wordt geregistreerd in een backoffice systeem waar je altijd inzicht in hebt. Indien gewenst kun je de maandkosten (deels) terugverdienen door start- en stroomtarieven (startarief, per kWh en/of per minuut) in te stellen op de laadpaal.

Laadpaal passend bij jouw huisstijl

Maak je laadpunt herkenbaar en personaliseer de laadpaal in je eigen huisstijl. Zo draagt de laadpaal bij aan een duurzame, innovatieve en klantvriendelijke identiteit. Bovendien voelen jonge professionals zich vaak aangetrokken tot bedrijven die duurzaamheid en innovatie hoog op het programma zetten. Bij Abel&co bestel je laadpaal covers in verschillende kleuren. Logo, tekst en/of parkeerbord erbij? Ook dat is mogelijk!

Weten wat het leasen van een laadpaal voor werknemers kan betekenen? Lees het in dit artikel!

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *