Heb je een 100% elektrische auto, maar twijfel je nog of je ermee op vakantie gaat? De laadinfrastructuur is niet op iedere vakantiebestemming zo goed geregeld als in Nederland. Zorg daarom voor een goede voorbereiding: stippel van tevoren uit waar je kunt laden of kies voor een NRGkick mobiele oplader. Met een mobiele oplader ben je flexibel en kun je bij elke conventionele contactdoos opladen.

Gemiddeld rijd je met een volgeladen accu ongeveer 150 tot 400 kilometer. Ga je naar een bestemming verder weg van huis, dan zal je onderweg moeten stoppen om je elektrische auto op te laden. Je kunt via diverse apps en websites checken waar je laadpunten tegenkomt, om je reis daarop af te stemmen. Zorg altijd dat je flexibel bent en pin je niet vast aan een paar laadpunten. Het kan natuurlijk voorkomen dat een laadpunt vol of onverhoopt defect is. Kijk bijvoorbeeld eens op www.chargemap.com of download de app. Check van tevoren ook of je accommodatie laadfaciliteiten heeft en of je laadkabel en laadpas in het buitenland bruikbaar zijn. De laadpas en laadkabel die je in Nederland gebruikt, zijn niet per definitie ook bruikbaar als je op vakantie gaat met je elektrische auto.

Overal een laadoplossing thuis en op locatie

Weet je niet of er op jouw bestemming een laadpunt aanwezig is of is het nog onduidelijk waar je precies uitkomt? Dan ben je flexibeler met een mobiele oplader. Een mobiele oplader is een laadkabel met aan een kant een type 1 of 2 stekker en aan de andere kant een stekker voor een conventionele contactdoos. Met een mobiele oplader ben je dus niet meer afhankelijk van het laadpunt en kun je jouw elektrische auto opladen via een normaal stopcontact op locatie. Mobiele opladers zijn beveiligd met een aardlekbeveiliging en beschermd tegen overstroom en onder- en overspanning.

NRGkick mobiele oplader bij Abel&co

Meer informatie over de NRGkick? Abel vertelt je graag alle voordelen van deze mobiele oplader!

NRGkick mobiele opladers

In de nieuwe generatie mobiele opladers van NRGkick is de ‘wallbox’ verwerkt in de laadkabel. Thuis, op het werk of op de camping: elektriciteit is bijna overal te vinden. NRGkick maakt ieder stroompunt toegankelijk voor je elektrische auto, met een laadvermogen tot 22 kW. Voeg je de NRGkick plug-adapters eraan toe, dan kun je bij elke conventionele contactdoos opladen. Voor sommige landen zijn er specifieke adapters verkrijgbaar. Wil je inzicht in onder andere de laadkosten en CO2-besparingen per laadsessie? Koop dan een NRGKick met Bluetooth versie. Via de app op je smartphone kan je een laadsessie starten en ook transactieoverzichten maken en exporteren.

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *