Wist je dat Abel&co gecertificeerd is als Charge Point Operator (CPO)? Hierdoor bieden we onze leden een complete oplossing voor het beheer van hun laadstations. In dit artikel bespreken we de voordelen van de Charge Point Operator van Abel&co.

CPO van Abel

Een Charge Point Operator is een bedrijf dat laadpalen voor elektrische auto’s mag exploiteren en beheren. Als Charge Point Operator biedt Abel&co alle klanten een eigen beheersabonnement aan. Met dit beheersabonnement van Abel&co hebben klanten die een laadstation aanschaffen toegang tot diverse services. Dit omvat online service & support, real-time monitoring en gedetailleerd inzicht in laadsessies. Daarnaast kunnen laadstations op afstand worden voorzien van software-updates, en worden tarieven eenvoudig ingesteld en aangepast. Abel&co neemt alle administratieve zaken van de Charge Point Operator op zich en zorgt voor volledige ontzorging.

Thuis laden verrekenen

Voor gebruikers van thuisladers biedt Abel de mogelijkheid om stroomkosten automatisch te verrekenen via hun werkgever. Hierdoor kunnen ze op een efficiënte manier gebruikmaken van hun laadstation zonder zich zorgen te maken over administratieve rompslomp.

Zakelijk laden voor publiek gebruik

Buiten de vaste werktijden zijn de zakelijke laadpalen niet in gebruik, terwijl omwonenden deze wellicht goed kunnen gebruiken. Abel biedt zakelijke laadstations de optie om de laadpunten toegankelijk te maken voor het publiek met de mogelijkheid van betaald laden. Hierbij heb je de vrijheid om zelf je tarieven te bepalen, inclusief kosten per kilowattuur en eventuele starttarieven.

Verschillende laadtarieven

Abel&co biedt de flexibiliteit om verschillende klantgroepen te creëren. Dit betekent dat werknemers met een elektrische auto kunnen profiteren van voordelige laadtarieven. In eerste instantie is het laadstation beschikbaar voor werknemers. Daarna wordt het opengesteld voor het publiek, waarbij een aangepast laadtarief geldt. Bezoekers kunnen moeiteloos gebruikmaken van hun publieke laadpas, terwijl Abel&co zorgt voor de afrekening met diverse roaming partners. Maandelijks ontvang je als werkgever een overzicht, waarbij het bedrag door Abel&co wordt uitbetaald.

Speciale laadpassen voor lokaal gebruik

Abel&co biedt ook speciale laadpassen voor lokaal gebruik. Gebruikers kunnen hiermee ‘gratis’ laden op hun eigen laadstation of tegen aangepaste laadtarieven. Hierdoor is er volop ruimte voor flexibiliteit en maatwerk.

Meer over de Charge Point Operator

Wil je meer weten over wat een Charge Point Operator is? Bekijk dan dit artikel en vraag hier je gratis adviesgesprek aan.

Reacties

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *