Voor het waterzijdig inregelen van cv-installaties zijn geen standaard handleidingen beschikbaar. De te volgen stappen zijn afhankelijk van je installatie. Talloze factoren zijn van invloed op het vinden van de perfecte balans. Aan te raden is dat het waterzijdig inregelen door een installateur met kennis van zaken gebeurt.

Waarom een installateur?

Alleen een ervaren installateur voert het waterzijdig inregelen van je cv goed uit. Door de gebruikte producten en materialen te inventariseren, metingen te doen en berekeningen te maken, kan hij de ideale configuratie op papier zetten.

Tip van Abel: als je de installatie laat inregelen door een erkende installateur, krijg je een inschatting van een mogelijke besparing.

Het doe-het-zelf-risico

Met behulp van specialistische apparatuur regelt de installateur jouw installatie nauwkeurig waterzijdig in. Wanneer je het zelf probeert te doen, loop je de kans dat de verwarmingscapaciteit alleen maar minder wordt. Het comfort kan dalen, terwijl je energiekosten stijgen.

Bespaarinstallateur-logo
Slim besparen begint bij jouw Bespaarinstallateur

Wil je meer informatie? Zoek een Bespaarinstallateur bij jou in de buurt.

Klaar met lezen?

2 antwoorden
    • Bespaarinstallateur
      Bespaarinstallateur zegt:

Beste Meneer Eestermans,

Hier is geen standaard prijs voor. Het is helemaal afhankelijk van hoeveel radiatoren u in huis heeft en hoe deze zijn aangesloten (soorten kranen). Kosten bestaan uit eventuele vervanging van de kranen en de arbeid voor het inregelen. Voor een inzicht in de kosten raad ik u aan contact op te nemen met uw lokale installateur of kijk op http://www.bespaarinstallateur.nl/bespaarinstallateurs-zoeken.html voor een van onze installateurs bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,
      Jeroen

Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *