CV-ketel kopen MKB

Op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Wil je graag snel en vakkundig worden geholpen, met de zekerheid van service achteraf? Koop een cv-ketel via Abel&co. Wij bieden de zekerheid van A-merken tegen een keurige prijs, in combinatie met de service van een lokale installateur. Dat is pas aangenaam. Zeker als je kiest voor een voordelig onderhoudsabonnement.

Waarom vertrouwen op de lokale vakman?


Abel&co bestaat uit een serviceorganisatie en ruim 240 installatiebedrijven. Er is dus altijd een aangesloten vakman bij jou in de buurt. Je haalt een expert in huis die snel levert en extra gemotiveerd is om een stap extra te zetten. En heb je service nodig of treed er storing op? Dan wordt je snel en persoonlijk geholpen, vaak ook ‘s avonds en in het weekend.

Veelgestelde vragen


Welke soorten cv-ketels zijn er?

Alle soorten cv-ketels die in Nederland worden verkocht, vallen minimaal in de categorie VR-ketel. Een extra zuinige soort is de HR-ketel.  Abel zet de belangrijkste kenmerken van deze moderne cv-ketels voor jou op een rij. Lees verder

Welke cv-ketel past bij mij?

De zoektocht naar een ketel die bij jou past begint met een aantal vragen zoals : wil je een combiketel of een soloketel? Hoeveel warmte heb je nodig? De antwoorden op deze vragen maken duidelijk welke ketel bij jou past. Lees verder

Hoe bereken ik het benodigd vermogen?

Om het benodigd vermogen van je cv-ketel te berekenen moet je vier hoofdvragen beantwoorden. Daarnaast zijn er meer factoren van invloed op het benodigd vermogen van je cv-ketel. Lees verder

Wat is de CW-klasse?

De term CW-klasse staat voor Comfort Warm Water. Het is een gaskeur-label dat wordt uitgegeven en gecontroleerd door KIWA (Keurings Instituut voor Waterleiding Artikelen). Lees verder


Tip van Abel

Offertes vergelijken? Kijk verder dan de prijs voor de cv-ketel. De installatiekosten verschillen bijvoorbeeld sterk per type woning en vormen 40 tot 50% van het totaalbedrag.

Producten

You need to install and activate the WooCommerce Shop Plugin to display WooCommerce Products


Kopen: de goedkoopste keuze


De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wel kun je als je voor een zuinig model kiest flink besparen op je energiekosten. Heb je de financiële middelen om een cv-ketel te kopen, dan ben je op termijn altijd het voordeligst uit. Wil je toch liever huren? Ook dat kan via Abel&co.

Slimme thermostaat
Een nieuwe cv-ketel is vaak energiezuiniger dan een ouder exemplaar. Wil je extra energie besparen? Kies dan voor een slimme thermostaat!

Onderhoudsabonnementen


Met een onderhoudsabonnement van Abel&co ben je altijd verzekerd van een cv-ketel die werkt. En da’s wel zo prettig!
Met drie verschillende abonnementen is er altijd een vorm die bij jouw situatie past. Zo kun je kiezen voor een abonnement waar alleen het periodiek onderhoud geregeld is, een variant waar ook storingen kosteloos verholpen worden, en een alles-in-een pakket waar je ook geen materiaalkosten betaalt. Lees hier alles over de onderhoudsabonnementen van Abel&co.

Vind een installateur bij jou in de buurt

Abel&co bestaat uit ruim 240 zelfstandige installatiebedrijven, die samenwerken om jou beter van dienst te zijn. Klik op de kaart en zoek de beste installateur bij jou in de buurt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: