Over convectiewarmte

Een convectorput is een ideaal verwarmingselement als u geen radiatoren in het zicht wilt. De putten worden in de vloer gebouwd, het enige wat u ziet is een fraai houten rooster in de vloer. In deze convectorput is een convector gemonteerd die de aangezogen zuurstof opwarmt en weer terugvoert. Een convectorput is een bak in de grond die door middel van een tussenschot verdeeld wordt in twee gedeeltes. In het eerste gedeelte wordt de lucht uit de kamer naar beneden gezogen, deze wordt aangezogen door het verwarmingselement in het tweede gedeelte. Dit element warmt de lucht op en voert het weer af naar boven. Hierdoor ontstaat er een luchtcirculatie in de kamer. In het verwarmingselement gaat zeer weinig water waardoor er binnen enkele seconden al warmte voelbaar is.

Energie besparen …warmtecomfort winnen

De nieuwe norm voor duurzame verwarming: die haalt u in huis met een Low-H2O Energy Saver. 12% zuiniger* dan traditionele radiatoren zijn Jaga Energy Savers gunstig voor uw energierekening én voor het milieu. Per woning verminderen ze de jaarlijkse CO2-uitstoot met bijna een ton. Zo komt de Kyoto-norm meteen een stuk dichterbij. Toch zijn deze duurzame radiatoren niet zuinig op comfort. Integendeel. De vernieuwende Low-H2O warmtewisselaar met superkleine waterinhoud verwarmt veel sneller, veel egaler en veel nauwkeuriger. Een woning waar altijd en overal de ideale temperatuur heerst, en minder broeikasgassen door de schoorsteen verdwijnen… dát is een duurzame woning met Low-H2O warmtecomfort! Bespaar energie en win warmtecomfort met de Energy Savers. Bekijk de mogelijkheden. En ga volop voor duurzaamheid!

Alles over JAGA Low-H20 Energy Savers: bezoek de Jage Website 

 

Meer weten? Of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over een energiezuinig verwarming? Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.