GasNed schrijft geschiedenis

De geschiedenis van GasNed strekt zich uit over 3 perioden:

1994 oprichting GasRent Brabant Tilburg B.V.

In 1994 stootte het toenmalige Noord-Brabantse energiebedrijf PNEM haar verhuurboilers en geisers af omdat deze dienstverlening niet tot de kernactiviteiten behoorde. Een twintigtal installatiebedrijven uit de regio Tilburg heeft daarom GasRent Brabant Tilburg B.V. opgericht en zo’n 15.000 apparaten in eigendom overgenomen. Meteen werd een administratief centrum opgericht voor het contractbeheer, de financiële administratie, meldkamer, facturatie en incasso van huurgelden. Zo konden de installateurs zich volledig richten op de uitvoerende werkzaamheden zoals plaatsingen, vervangingen, storingservice en onderhoud.

1998 oprichting GasRent Brabant B.V.

In 1998 is GasRent Brabant B.V. opgericht met als doel om in geheel Noord-Brabant warm water- en verwarmingsapparatuur te verhuren en in lease te geven. Zo’n veertig installateurs uit geheel Noord-Brabant hebben zich aangesloten.

1999 oprichting GasNed B.V.

In 1999 werd GasNed B.V. opgericht om de krachten in de installatiebranche verder te bundelen. Inmiddels is GasNed een organisatie met meer dan 200 installatiebedrijven verspreid over heel Nederland. Stuk voor stuk vakmensen die geschiedenis schrijven met deskundig advies, topproducten, vakkundige installatie en de allerbeste service.