Behaaglijke warmte én een aanwinst voor uw interieur

Steeds meer mensen kiezen voor een designradiator. Geen wonder, want daarmee maakt u van een ‘functionele warmtebron’ ineens een stijlvol onderdeel van uw interieur. Designradiatoren zijn er in alle soorten en maten. Geschikt voor elke ruimte: van badkamer tot woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies het model, de kleur en de accesoires die bij u passen.

Aluminium designradiatoren:          razendsnel op temperatuur

Een THERMIC aluminium designradiator bevat slechts twee liter water, tegen tien liter voor een klassieke radiator. Daarom reageert deze radiator sneller op wat uw thermostaat hem vraagt. Het gevolg? Meer comfort en minder energieverbruik. Daarnaast verwarmt u met een aluminium designradiator twee keer. Met stralingswarmte vooraan én met convectiewarmte achteraan. Niet zonder reden: zo biedt hij u de snelheid van een traditionele convector én de gezellige stralingswarmte van een klassieke radiator.

Sterke merken

GasNed-Installateurs adviseren de designradiatoren van de merken Jaga, Thermic en Vasco.

Meer weten? Of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer weten over designradiatoren? Vul dan snel ons aanvraagformulier in voor een vrijblijvend informatiegesprek. Een GasNed-Installateur bij u in de buurt neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.