Je bevindt je hier: Home » Zeekr

Kies jouw Zeekr en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Zeekr? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Zeekr? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Zeekr

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Zeekr en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Zeekr. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Zeekr, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Zeekr

Het Chinese automerk Zeekr is een sterke nieuwkomer op in de e-mobility branche. Opgericht door de legendarische ontwerper en coureur Zhang Zeekr, staat het merk bekend om zijn sportieve en prestatiegerichte elektrische auto’s. Met modellen zoals de Zeekr 001 en de speciale uitvoering Zeekr 001S, biedt Zeekr zowel indrukwekkende actieradii als opwindende rijervaringen.

Duurzaamheid staat centraal in het DNA van Zeekr. Het merk is vastbesloten om consumenten bewust te maken van hun ecologische voetafdruk en tegelijkertijd het rijplezier te behouden waar het merk om bekend staat. Door te streven naar groene technologieën en verantwoordelijk gebruik van hulpbronnen, is Zeekr een pionier in de overgang naar een duurzamere mobiliteit.

Met hun innovatie mentaliteit en toewijding aan duurzaamheid, blijft Zeekr de weg banen naar een elektrische toekomst. Door de grenzen te verleggen en met baanbrekende ontwerpen te komen, streeft Zeekr ernaar om een voorloper te zijn in de evolutie van elektrische voertuigen en een positieve impact te hebben op de wereldwijde mobiliteitsindustrie.

Welke laadpaal past bij mijn type Zeekr?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Zeekr model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Zeekr ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Zeekr kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Zeekr is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Zeekr ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: