Je bevindt je hier: Home » XPENG

Kies jouw XPENG en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Xpeng? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Xpeng? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Xpeng

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Xpeng en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Xpeng. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Xpeng, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Xpeng

Xpeng is een jong en innovatief Chinees automerk dat sinds 2014 elektrische voertuigen ontwikkelt en produceert. Het merk heeft zich in korte tijd weten te vestigen als een belangrijke speler op de groeiende markt voor elektrische auto’s en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Een populair model van Xpeng is de G3, een volledig elektrische SUV met een sportief en aerodynamisch ontwerp. De G3 heeft een actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle acculading en beschikt over geavanceerde rijfuncties, zoals autonoom rijden op niveau 2 en spraakgestuurde bediening.

Xpeng onderscheidt zich ook door zijn geavanceerde batterijtechnologieën, waaronder een efficiënt koelsysteem dat de prestaties en levensduur van de batterijen verbetert. Het merk heeft ook geïnvesteerd in het bouwen van een eigen snellaadnetwerk, waardoor het opladen van de batterijen snel en gemakkelijk kan worden uitgevoerd.

Met deze innovaties en hun visie op duurzame mobiliteit, blijft Xpeng zich inzetten voor het creëren van een duurzamere toekomst voor onze planeet. Het merk heeft als doel om elektrische mobiliteit te transformeren en een belangrijke bijdrage te leveren aan de transitie naar groenere mobiliteit wereldwijd.

Welke laadpaal past bij mijn type Xpeng?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Xpeng model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Xpeng ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Xpeng kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Xpeng is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Xpeng ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: