Je bevindt je hier: Home » Voyah

Kies jouw Voyah en vind je laadpaal

De laadpalen voor Voyah automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Voyah? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Voyah? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Audi

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Voyah en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Voyah. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Voyah, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Voyah

Voyah, opgericht in 2020 als een pionier in de elektrische mobiliteitsmarkt, heeft snel naam gemaakt met zijn innovatieve benadering van duurzaam rijden. Sinds de oprichting heeft Voyah zich gericht op het ontwikkelen van elektrische voertuigen die niet alleen indrukwekkende prestaties bieden, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van comfort, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

De nieuwste toevoeging aan het assortiment van Voyah, de Free 106 kWh Premium Standaard, is een geavanceerde elektrische SUV die is uitgerust met een krachtige elektromotor met een vermogen van 185 kW en een geavanceerd batterijsysteem met een capaciteit van 106 kWh. Met een indrukwekkend rijbereik van 500 kilometer op een enkele lading, biedt de Free 106 kWh Premium Standaard een buitengewone rijervaring die zowel krachtig als efficiënt is.

In lijn met zijn toewijding aan innovatie en duurzaamheid, streeft Voyah ernaar om zijn elektrische modellenreeks verder uit te breiden en nieuwe technologische doorbraken te integreren die de prestaties en efficiëntie van elektrische voertuigen verbeteren. Met geplande investeringen in geavanceerde batterijtechnologieën, oplaadinfrastructuur en autonome rijfuncties, wil Voyah een leidende rol spelen in de transformatie van mobiliteit en een duurzame toekomst voor komende generaties bevorderen.

Welke laadpaal past bij mijn type Voyah?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Voyah de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Voyah ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Voyah kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Voyah is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Voyah ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: