Je bevindt je hier: Home » Volkswagen

Kies jouw Volkswagen en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Volkswagen bedrijfswagen? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Volkswagen bedrijfswagen? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische bedrijfswagen!

De perfecte laadpaal voor jouw Volkswagen bedrijfswagen

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Volkswagen bedrijfswagen en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je bedrijfswagen. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Volkswagen bedrijfswagen, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Vervolgens komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische bedrijfswagens van Volkswagen

Volkswagen is een van de koplopers in de ontwikkeling van volledig elektrische bedrijfswagens. Momenteel beschikt Volkswagen over drie verschillende uitvoeringen van elektrische bedrijfswagens.

Met de e-Crafter maakte Volkswagen zijn debuut op gebied van elektrische bedrijfswagens. Met een actieradius van 173 km en een laadvermogen van 1050 kg is het een hoogstaande bedrijfswagen in zijn klasse. De ID. Buzz Cargo is Volkswagen zijn meest geavanceerde elektrische bedrijfswagen. Het accupakket met een capaciteit van 77 kWh zorgt ervoor dat de bedrijfswagen razendsnel oplaadt.

Met de elektrificatie van de bedrijfswagens, zet Volkswagen een grote stap in de richting van een emissievrije toekomst. In 2050 wil Volkswagen namelijk volledig CO2-neutraal zijn. Naast het innoveren van CO2 neutrale voertuigen, is Volkswagen ook bezig met de ontwikkeling van vernieuwde aandrijftechnologieën die nog beter presteren en minder verbruiken.

Welke laadpaal past bij mijn Volkswagen bedrijfswagen

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische bedrijfswagen de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Volkswagen bedrijfswagen ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11 kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag dan direct advies aan via deze link!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Volkswagen bedrijfswagen kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Volkswagen bedrijfswagen is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11 kW laadpaal, dan heb je thuis een 3 fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Volkswagen bedrijfswagen ‘s nachts volledig op t laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: