Je bevindt je hier: Home » VinFast

Kies jouw VinFast en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je VinFast? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) VinFast? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw VinFast

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een VinFast en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je VinFast. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je VinFast, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van VinFast

VinFast, opgericht in 2018 als dochteronderneming van de Vingroup, heeft zich snel gevestigd als een vooruitstrevend automerk. Het hoogtepunt van luxe en vakmanschap werd bereikt met de lancering van de VinFast Lux SA2.0 in 2019. Sindsdien blijft VinFast zich inzetten voor voortdurende vooruitgang door diverse modellen te introduceren die de nieuwste technologische innovaties en designfilosofieën omarmen.

Het automerk heeft ambitieuze plannen aangekondigd om tegen 2030 volledig elektrisch te opereren, met actieve betrokkenheid bij emissievrije mobiliteit. Het merk lanceert diverse e-mobility modellen, waaronder de VinFast VF e35 en VinFast VF e36, beide uitgerust met geavanceerde elektrische aandrijfsystemen. De VinFast VF e35 belichaamt de toekomst van elektrisch rijden met zijn indrukwekkende actieradius en snelle laadtijden. Tegelijkertijd introduceert de VinFast VF e36 een combinatie van luxe en duurzaamheid, met intelligente energiebeheersystemen en regeneratieve remtechnologieën. Hiermee bevestigt VinFast niet alleen zijn toewijding aan een groenere toekomst, maar biedt het ook een vooruitstrevende en luxe rijervaring voor zijn klanten. Met voortdurende innovatie en een duidelijke toewijding aan duurzame mobiliteit blijft VinFast streven naar een emissievrije toekomst.

Welke laadpaal past bij mijn type VinFast?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische VinFast model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw VinFast ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je VinFast kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je VinFast is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je VinFast ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: