Je bevindt je hier: Home » Toyota

Kies jouw Toyota en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Toyota bedrijfswagen? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Toyota bedrijfswagen? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische bedrijfswagen!

De perfecte laadpaal voor jouw Toyota bedrijfswagen

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Toyota bedrijfswagen en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je bedrijfswagen. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Toyota bedrijfswagen, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Vervolgens komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische bedrijfswagens van Toyota

In 2020 introduceerde Toyota hun eerste volledig elektrische bestelwagen. Dit debuut maakten ze met de Toyota Proace Electric. De Toyota Proace Electric beschikt over een keuze van twee krachtige batterijpakketten die de bestelwagen een actieradius geven tot maar liefst 330 kilometer (WLTP). Aan laadruimte ook geen gebrek bij de elektrische bestelwagen van Toyota. Het laadvermogen van de Toyota Proace Electric bestaat uit maximaal 1275 kilogram en is hiermee de hoogste in zijn klasse.

Met de Toyota Proace zet Toyota in op een emissie loze stadslogistiek. Met een kijk op de toekomst zal Toyota in samenwerking met Stellantis onder hun eigen naam een nieuwe volledig elektrische bestelwagen op de markt lanceren.

Welke laadpaal past bij mijn Toyota bedrijfswagen

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische bedrijfswagen de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Toyota bedrijfswagen ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11 kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag dan direct advies aan via deze link!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Toyota bedrijfswagen kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Toyota bedrijfswagen is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11 kW laadpaal, dan heb je thuis een 30fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Toyota bedrijfswagen ‘s nachts volledig op t laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: