Je bevindt je hier: Home » Subaru

Kies jouw Subaru en vind je laadpaal

De laadpalen voor Subaru automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Subaru? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Subaru? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Subaru

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Subaru en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Subaru. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Subaru, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Subaru

Subaru is een Japans automerk dat bekend staat om zijn betrouwbare en robuuste voertuigen. Het merk heeft in recente jaren ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Een van de populaire modellen van Subaru is de Solterra, een volledig elektrische SUV die in 2022 op de markt komt. De Solterra is gebouwd op een nieuw platform dat is ontwikkeld in samenwerking met Toyota en beschikt over geavanceerde technologieën, waaronder een efficiënt aandrijfsysteem en een batterij met een actieradius van meer dan 400 kilometer op een volle acculading.

Subaru heeft ook een sterke focus op veiligheid en heeft de Solterra uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen, zoals adaptieve cruise control en automatisch noodremmen. Het interieur van de Solterra is ruim en comfortabel en beschikt over geavanceerde connectiviteitsfuncties.

Met hun visie op duurzame mobiliteit en innovatieve technologieën blijft Subaru zich inzetten voor het creëren van een groenere toekomst voor onze planeet. Het merk heeft als doel om te blijven investeren in duurzame mobiliteit en het implementeren van groene technologieën in hun productieprocessen. Door het aanbieden van elektrische voertuigen en het verminderen van hun ecologische voetafdruk, hoopt Subaru een belangrijke rol te spelen in de transitie naar een duurzame toekomst.

Welke laadpaal past bij mijn type Subaru?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Subaru model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Subaru ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Subaru kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Subaru is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Subaru ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: