Je bevindt je hier: Home » SsangYong

Kies jouw SsangYong en vind je laadpaal

De laadpalen voor SsangYong automobilisten

Een laadpaal nodig voor je SsangYong? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) SsangYong? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw SsangYong

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een SsangYong en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je SsangYong. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je SsangYong, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van SsangYong

SsangYong is een Zuid-Koreaans automerk dat bekend staat om zijn robuuste en veelzijdige voertuigen. Het merk heeft recentelijk ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie.

Een van de populaire modellen van SsangYong is de Korando e-Motion, een volledig elektrische SUV met een strak en modern design. De Korando e-Motion heeft een actieradius van meer dan 400 kilometer op een volle acculading en beschikt over geavanceerde rijfuncties, zoals adaptieve cruise control en rijstrookassistentie.

SsangYong heeft ook een sterke focus op veiligheid en heeft de Korando e-Motion uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen en een stevige carrosserie die voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen. Het interieur van de Korando e-Motion is ruim en comfortabel en beschikt over geavanceerde infotainment- en connectiviteitsfuncties.

Met hun focus op duurzame mobiliteit en innovatieve technologieën blijft SsangYong zich inzetten voor het creëren van een duurzamere toekomst voor onze planeet. Het merk heeft als doel om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en te blijven investeren in groene technologieën. Door het aanbieden van elektrische voertuigen en het implementeren van duurzame productieprocessen hoopt SsangYong een belangrijke bijdrage te leveren aan de transitie naar groenere mobiliteit wereldwijd.

Welke laadpaal past bij mijn type SsangYong?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische SsangYong model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw SsangYong ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je SsangYong kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je SsangYong is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je SsangYong ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: