Je bevindt je hier: Home » Seres

Kies jouw Seres en vind je laadpaal

De laadpalen voor Seres automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Seres? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Seres? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Seres

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Seres en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Seres. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Seres, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Seres

Seres is een relatief nieuw automerk dat is opgericht in 2016 en uitsluitend elektrische auto’s produceert. Het merk wordt daarom ook wel een EV-only merk genoemd. In 2020 kondigde Seres hun eerste uitvoering aan: de Seres 3. Sinds eind 2020 is deze leverbaar.

De Seres 3 is een volledig elektrische auto met een accu van 52 kwh en een actieradius van 270 km. De uitvoering kenmerkt zich aan zijn ruime interieur en ruim voldoende beenruimte.

Seres wil zich positioneren als een milieuvriendelijk en duurzaam automerk. Voor de lithium-ijzerfosfaat-batterijen is er geen kobalt toegepast en voor het leer van de bekleding zijn er geen dieren gesneuveld. Momenteel is Seres bezig met de ontwikkeling van hun nieuwe Seres 5 en Seres 7 modellen. In de komende jaren zullen deze gelanceerd worden.

Welke laadpaal past bij mijn type Seres?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Seres model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Seres ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Seres kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Seres is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Seres ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: