Je bevindt je hier: Home » Rolls-Royce

Kies jouw Rolls-Royce en vind je laadpaal

De laadpalen voor Rolls-Royce automobilisten

Een laadpaal nodig voor Rolls-Royce? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je toekomstige Rolls-Royce? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Rolls-Royce

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Rolls-Royce en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Rolls-Royce. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Rolls-Royce, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Rolls-Royce

Rolls-Royce, een vooraanstaand automerk met een rijke geschiedenis en onmiskenbare luxe, zet zich volledig in voor elektrisch rijden. Denk aan de Rolls-Royce Phantom als het ultieme pronkstuk dat in 1925 de normen voor luxueus autorijden opnieuw definieerde. Sindsdien blijft Rolls-Royce vernieuwen met modellen die geavanceerde technologie en eigentijds ontwerp omarmen.

Het merk heeft grote plannen aangekondigd om tegen 2025 volledig elektrisch te gaan, met een sterke focus op milieuvriendelijke mobiliteit. Rolls-Royce introduceert indrukwekkende elektrische modellen, waaronder de Rolls-Royce Spectre en Rolls-Royce Cullinan EV, die allebei geavanceerde elektrische aandrijving hebben. De Rolls-Royce Spectre staat voor de toekomst van elektrisch rijden met zijn indrukwekkende actieradius en snelle laadtijden. En de Rolls-Royce Cullinan EV combineert luxe met duurzaamheid door slimme energiebeheersystemen en remtechnologieën. Hiermee laat Rolls-Royce niet alleen zien dat ze groen willen gaan, maar biedt ook een vooruitstrevende en luxueuze rijervaring voor hun klanten.

Welke laadpaal past bij mijn type Rolls-Royce?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Rolls-Royce model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Rolls-Royce ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Rolls-Royce kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Rolls-Royce is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Rolls-Royce ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: