Je bevindt je hier: Home » Renault

Kies jouw Renault en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Renault bedrijfswagen? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Renault bedrijfswagen? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische bedrijfswagen!

De perfecte laadpaal voor jouw Renault bedrijfswagen

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Renault bedrijfswagen en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je bedrijfswagen. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Renault bedrijfswagen, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Vervolgens komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische bedrijfswagens van Renault

Renault was een van de eerste automerken die een elektrische bedrijfswagen op de markt had gebracht. Al in 2018 lanceerde Renault de Renault Master Z.E. De elektrische bedrijfswagen beschikt over een accucapaciteit van 33 kWh die zorgt voor een actieradius van 130 km. Het laadvermogen van de Renault Master Z.E. betreft 1128 kg met een laadvolume van 13 m³.

2022 wordt het jaar waarin Renault hun nieuwste elektrische bedrijfswagen op de markt zal lanceren: de Renault Kangoo E-Tech Electric. Deze beschikt over een accucapaciteit van 45 kWh en een actieradius tot 200 km. Verder heeft de nieuwe elektrische bedrijfswagen een laadvermogen van 600 kg en een laadvolume tot 3,9 m³.

Renault zal zich in de toekomst blijven ontwikkelen op elektrisch gebied. Tegen het jaar 2050 zal Renault minimaal 10 volledig elektrische modellen lanceren en tegen 2030 zal Renault voor 90% elektrisch zijn.

Welke laadpaal past bij mijn Renault bedrijfswagen

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische bedrijfswagen de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Renault bedrijfswagen ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11 kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag dan direct advies aan via deze link!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Renault bedrijfswagen kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Renault bedrijfswagen is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11 kW laadpaal, dan heb je thuis een 30fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Renault bedrijfswagen ‘s nachts volledig op t laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: