Je bevindt je hier: Home » Porsche

Kies jouw Porsche en vind je laadpaal

De laadpalen voor Porsche automobilisten

Porsche Taycan Turbo GT
Porsche Taycan Turbo GT Weissach
Porsche Taycan
Porsche Taycan Plus
Porsche Taycan 4S
Porsche Taycan 4S Plus
Porsche Taycan Turbo
Porsche Taycan Turbo S
Porsche Taycan Sport Turismo
Porsche Taycan Plus Sport Turismo
Porsche Taycan 4S Sport Turismo
Porsche Taycan 4S Plus Sport Turismo
Porsche Taycan Turbo Sport Turismo
Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo
Porsche Taycan 4 Cross Turismo
Porsche Taycan 4S Cross Turismo
Porsche Taycan Turbo Cross Turismo
Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo
Porsche Macan 4 Electric
Porsche Macan Turbo Electric
Porsche Taycan (2023)

Porsche Taycan Plus (2023)

Porsche Taycan 4S (2023)

Porsche Taycan 4S Plus (2023)

Porsche Taycan Turbo (2023)

Porsche Taycan Turbo S (2023)

Porsche Taycan 4 Cross Turismo (2023)

Porsche Taycan 4S Cross Turismo (2023)

Porsche Taycan Turbo Cross Turismo (2023)

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo (2023)

Porsche Taycan GTS

Porsche Taycan GTS Sport Turismo

Porsche Taycan Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan Plus Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan 4S Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan 4S Plus Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan Turbo Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan Turbo S Sport Turismo (2022)

Porsche Taycan 4 Cross Turismo (2021)

Porsche Taycan 4S Cross Turismo (2021)

Porsche Taycan Turbo Cross Turismo (2021)

Porsche Taycan Turbo S Cross Turismo (2021)

Porsche Taycan (2021)

Porsche Taycan Plus (2021)

Porsche Taycan 4S (2020)

Porsche Taycan 4S Plus (2020)

Porsche Taycan Turbo S (2020)

Porsche Taycan Turbo (2020)

Een laadpaal nodig voor je Porsche? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Porsche? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Porsche

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Porsche en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Porsche. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Porsche, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Porsche

Porsche is een automerk met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende erfenis in de autowereld. Het merk werd opgericht in 1931 door Ferdinand Porsche en staat bekend om zijn compromisloze sportwagens en innovatieve technologieën. Porsche-auto’s belichamen pure prestaties, elegantie en rijplezier, en hebben een iconische status verworven.

Hoewel Porsche een lange traditie heeft met benzineauto’s, heeft het merk ook stappen gezet op het gebied van elektrificatie. In 2019 introduceerde Porsche de volledig elektrische Taycan, een baanbrekende sportwagen die zowel opwindende prestaties als milieuvriendelijkheid biedt. Met een actieradius van meer dan 400 km op een enkele lading en een oplaadtijd die indrukwekkend snel is, levert de Taycan een opwindende rijervaring zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers voor Porsche. Het merk heeft zich gecommitteerd aan een duurzame toekomst en heeft plannen aangekondigd om tegen 2030 meer dan 80% van zijn nieuwe verkochte voertuigen elektrisch te maken. Porsche streeft ernaar om geavanceerde technologieën te blijven ontwikkelen die de ecologische voetafdruk verminderen, terwijl ze tegelijkertijd de unieke rijervaring waar het merk om bekend staat behouden. Met een combinatie van kracht, precisie en efficiëntie blijft Porsche een pionier in de autowereld en verlegt het de grenzen van wat mogelijk is op zowel sportief als duurzaam gebied.

Welke laadpaal past bij mijn type Porsche?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Porsche model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Porsche ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Porsche kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Porsche is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Porsche ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: