Je bevindt je hier: Home » Peugeot

Kies jouw Peugeot en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Peugeot bedrijfswagen? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Peugeot bedrijfswagen? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische bedrijfswagen!

De perfecte laadpaal voor jouw Peugeot bedrijfswagen

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Peugeot bedrijfswagen en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je bedrijfswagen. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Peugeot bedrijfswagen, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Vervolgens komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische bedrijfswagens van Peugeot

Anno 2022 zijn alle Peugeot bedrijfswagens leverbaar met een elektrische aandrijflijn. Hierbij maakte Peugeot in 2020 zijn debuut op de markt met hun eerste serieuze elektrische bedrijfswagen: De Peugeot e-Expert. Met zijn 50 kWh-batterij heeft de Peugeot e-Expert een actieradius van 230 km (WLTP). Daarnaast beschikt de elektrische bedrijfswagen ook nog over een optionele 75 kWh-batterij met een actieradius van 330 km.

Naast de Peugeot e-Expert beschikt Peugeot over nog een aantal elektrische bedrijfswagens. Met een oog op de toekomst zal Peugeot nog meer elektrische bedrijfswagens op de markt brengen. Vanaf 2030 zal Peugeot in Europa enkel nog maar volledig elektrische voertuigen verkopen.

Welke laadpaal past bij mijn Peugeot bedrijfswagen

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische bedrijfswagen de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Peugeot bedrijfswagen ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11 kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag dan direct advies aan via deze link!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Peugeot bedrijfswagen kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Peugeot l bedrijfswagen is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11 kW laadpaal, dan heb je thuis een 30fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Peugeot bedrijfswagen ‘s nachts volledig op t laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: