Je bevindt je hier: Home » Nissan

Kies jouw Nissan en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Nissan? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Nissan? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Nissan

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Nissan en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Nissan. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Nissan, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Nissan

Nissan is een automerk met een rijke geschiedenis en een wereldwijde reputatie voor innovatie en betrouwbaarheid. Het merk werd opgericht in 1933 en heeft sindsdien een breed scala aan auto’s geproduceerd, variërend van compacte hatchbacks tot krachtige SUV’s en elektrische voertuigen. Nissan staat bekend om zijn toewijding aan geavanceerde technologieën en duurzame mobiliteit.

Als pionier op het gebied van elektrische voertuigen heeft Nissan een belangrijke rol gespeeld in de popularisering van elektrische mobiliteit. In 2010 introduceerde Nissan de Nissan LEAF, ’s werelds eerste volledig elektrische hatchback voor massaproductie. Sindsdien heeft Nissan zijn elektrische voertuigen voortdurend geïnnoveerd en verbeterd, met modellen zoals de Nissan Ariya, een veelzijdige elektrische SUV met een indrukwekkend rijbereik en geavanceerde technologieën.

Duurzaamheid staat hoog op de agenda van Nissan. Het merk is vastbesloten om de transitie naar een koolstofarme samenleving te leiden en heeft ambitieuze doelen gesteld om de CO2-uitstoot van zijn voertuigen en productieprocessen te verminderen. Nissan streeft ernaar om tegen 2050 volledig CO2-neutraal te zijn en zet zich in voor de ontwikkeling van geavanceerde technologieën, zoals elektrificatie en autonoom rijden, om een duurzame toekomst mogelijk te maken zonder concessies te doen aan kwaliteit en rijplezier.

Welke laadpaal past bij mijn type Nissan?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Nissan model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Nissan ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Nissan kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt

  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Nissan is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Nissan ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: