Je bevindt je hier: Home » NIO

Kies jouw NIO en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je NIO? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) NIO? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw NIO

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een NIO en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je NIO. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je NIO, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van NIO

NIO is een Chinees automerk dat zich richt op de ontwikkeling van premium elektrische voertuigen en innovatieve technologieën. Het merk is opgericht in 2014 en heeft in korte tijd veel succes geboekt, vooral op de Chinese markt. NIO heeft een sterke focus op duurzaamheid en de ontwikkeling van geavanceerde elektrische aandrijfsystemen.

Een van de populaire modellen van NIO is de ES8, een volledig elektrische SUV met indrukwekkende specificaties. De ES8 beschikt over een actieradius van meer dan 500 kilometer op een volle acculading en een krachtige elektromotor die een vermogen levert van meer dan 400 kW. Het interieur van de ES8 is uitgerust met luxe materialen en geavanceerde technologieën, waaronder een uitgebreid infotainmentsysteem en autonome rijfuncties.

NIO is ook bekend om zijn innovatieve batterijtechnologieën, waaronder de mogelijkheid om de batterij van hun voertuigen snel te verwisselen. Dit maakt het mogelijk om lange afstanden af te leggen zonder dat er lang gewacht hoeft te worden op het opladen van de batterij.

Met hun sterke focus op duurzaamheid en innovatie blijft NIO zich inzetten voor de ontwikkeling van geavanceerde en milieuvriendelijke mobiliteit. Het merk heeft een visie om de mobiliteit van de toekomst te transformeren en een duurzame toekomst te creëren voor onze planeet.

Welke laadpaal past bij mijn type NIO?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische NIO model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw NIO ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je NIO kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je NIO is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je NIO ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: