Je bevindt je hier: Home » MG

Kies jouw MG en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je MG? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Abarth? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw MG

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een MG en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je MG. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je MG, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van MG

MG is een automerk met een rijke geschiedenis en een opmerkelijke transformatie in de moderne tijd. Het merk werd oorspronkelijk opgericht in het Verenigd Koninkrijk in 1924 en verwierf bekendheid met zijn sportieve en elegante auto’s. Na een periode van veranderingen en overnames heeft MG zich opnieuw uitgevonden als een pionier in elektrische mobiliteit.

Met een sterke focus op duurzaamheid heeft MG een indrukwekkend assortiment elektrische voertuigen geïntroduceerd. Het vlaggenschipmodel, de MG ZS EV, is een ruime en moderne elektrische SUV met een opvallend rijbereik. Met geavanceerde technologieën en een stijlvol design heeft de MG ZS EV alom lof ontvangen en is het een populaire keuze geworden onder liefhebbers van elektrisch rijden.

MG is vastbesloten om duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken. Het merk streeft ernaar om hoogwaardige elektrische voertuigen aan te bieden tegen betaalbare prijzen, waardoor meer mensen kunnen profiteren van de voordelen van elektrisch rijden. Door te innoveren en te investeren in groene technologieën, draagt MG bij aan een schonere toekomst en inspireert het anderen om bewuste keuzes te maken voor de mobiliteit van morgen, zonder in te leveren op rijplezier en prestaties.

Welke laadpaal past bij mijn type MG?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische MG model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw MG ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je MG kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je MG is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je MG ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: