Je bevindt je hier: Home » Mercedes

Kies jouw Mercedes en vind je laadpaal

De laadpalen voor Mercedes automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Mercedes? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Mercedes? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Mercedes

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Mercedes en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Mercedes. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Mercedes, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Mercedes

Mercedes-Benz is een automerk met een rijke geschiedenis en een reputatie voor het leveren van luxe en hoogwaardige auto’s. Het merk werd opgericht in 1926 en staat bekend om zijn toonaangevende innovaties op het gebied van technologie, veiligheid en comfort. Mercedes-Benz biedt een diverse range aan modellen, van elegante sedans tot krachtige SUV’s en sportwagens.

Hoewel Mercedes-Benz in het verleden voornamelijk bekend stond om zijn benzineauto’s, heeft het merk een duidelijke toewijding uitgesproken om de overgang naar elektrische mobiliteit te maken. Met de introductie van de Mercedes-EQ-familie heeft Mercedes-Benz een nieuwe generatie elektrische voertuigen geïntroduceerd die geavanceerde elektrische aandrijftechnologieën combineren met het onderscheidende design en de luxe waar het merk om bekend staat.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Mercedes-Benz. Het merk is vastbesloten om zijn ecologische voetafdruk te verminderen en biedt een groeiend aantal elektrische en hybride modellen aan. Mercedes-Benz streeft ernaar om de mobiliteit van de toekomst vorm te geven met innovatieve oplossingen en technologieën die zowel milieuvriendelijk als opwindend zijn, zonder concessies te doen aan het rijplezier en de kwaliteit waar Mercedes-Benz voor staat.

Welke laadpaal past bij mijn type Mercedes?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Mercedes model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Mercedes ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Mercedes kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Mercedes is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Mercedes ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: