Je bevindt je hier: Home » Mazda

Kies jouw Mazda en vind je laadpaal

De laadpalen voor Mazda automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Mazda? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Mazda? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Mazda

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Mazda en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Mazda. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Mazda, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Mazda

Mazda is een automerk met een rijke geschiedenis en een passie voor het creëren van rijplezier. Het merk werd opgericht in 1920 en staat bekend om zijn vakmanschap en innovatieve benadering van autotechnologie. Mazda heeft een diverse line-up van auto’s, variërend van compacte modellen tot ruime SUV’s en sportieve sedans.

Hoewel Mazda bekend staat om zijn verbrandingsmotoren, heeft het merk ook een sterke focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. In lijn met hun langetermijnvisie om een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving, heeft Mazda de weg naar elektrificatie ingeslagen. Het merk heeft zijn eerste volledig elektrische auto geïntroduceerd, de Mazda MX-30. Deze elektrische crossover combineert het kenmerkende rijplezier van Mazda met een duurzame en efficiënte elektrische aandrijflijn.

Mazda gelooft dat duurzaamheid niet ten koste hoeft te gaan van rijplezier. Het merk streeft ernaar om auto’s te ontwikkelen die zowel opwindend zijn om in te rijden als vriendelijk voor het milieu. Met geavanceerde technologieën en innovatieve ontwerpen blijft Mazda werken aan het verminderen van de impact op het milieu en het creëren van een duurzame toekomst van mobiliteit.

Welke laadpaal past bij mijn type Mazda?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Mazda model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Mazda ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Mazda kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Mazda is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Mazda ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: