Je bevindt je hier: Home » Maxus

Kies jouw Maxus en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Maxus bedrijfswagen? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Maxus bedrijfswagen? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische bedrijfswagen!

De perfecte laadpaal voor jouw Maxus bedrijfswagen

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Maxus bedrijfswagen en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je bedrijfswagen. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Maxus bedrijfswagen, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Vervolgens komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische bedrijfswagens van Maxus

Met de eDeliver uitvoeringen van Maxus is het merk een grote koploper op gebied van elektrische bedrijfswagens. Naast dat Maxus een van de eerste elektrische bedrijfswagens op de markt heeft gelanceerd, wordt de eDeliver reeks onder consumenten als erg positief ervaren. De eDeliver9 beschikt over 3 verschillende batterijvarianten: 52, 72 en 89 kWh. Daarnaast beschikt hij over rijbereik tot 296 km (WLTP) en een laadvermogen van 1200 kg.

De nieuwste uitvoering van Maxus is de eDeliver3. Deze uitvoering beschikt over een rijbereik tot 371 km (WLTP) en een laadruimte tot 6.3 m3. Daarnaast is de uitvoering ook beschikbaar in twee lengtes: een versie van 218 cm en een versie van 277 cm.

Maxus noemt zichzelf specialist in elektrische bedrijfswagens. Het merk streeft ernaar om constant te blijven innoveren op gebied van elektrische bedrijfswagens en het ontwikkelen van transport met nu emissie.

Welke laadpaal past bij mijn Maxus bedrijfswagen

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische bedrijfswagen de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Maxus bedrijfswagen ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11 kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag dan direct advies aan via deze link!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Maxus bedrijfswagen kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte
  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Maxus bedrijfswagen is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11 kW laadpaal, dan heb je thuis een 30fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Maxus bedrijfswagen ‘s nachts volledig op t laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: