Je bevindt je hier: Home » Maserati

Kies jouw Maserati en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Maserati? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige Maserati? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Maserati

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Maserati en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Maserati. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Maserati, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Maserati

Maserati, met een rijke geschiedenis en onmiskenbare stijl, blijft een pionier in luxe en prestaties. Het hoogtepunt van hun toewijding aan verfijning en vakmanschap wordt weerspiegeld in de lancering van de Maserati Quattroporte in 1963. Sindsdien blijft Maserati streven naar vooruitgang door voortdurend nieuwe modellen te introduceren die geavanceerde technologische innovaties en cutting-edge designfilosofieën omarmen.

Het merk heeft ambitieuze plannen aangekondigd om tegen 2025 volledig over te schakelen op elektrische aandrijving, met een sterke betrokkenheid bij emissievrije mobiliteit. Maserati onthult een reeks indrukwekkende e-mobility modellen, waaronder de Maserati Alfieri en Maserati Grecale, beide voorzien van geavanceerde elektrische aandrijfsystemen. De Maserati Alfieri belichaamt de toekomst van elektrisch rijden met zijn opmerkelijke actieradius en snelle laadtijden. Tegelijkertijd introduceert de Maserati Grecale een unieke combinatie van luxe en duurzaamheid, met intelligente energiebeheersystemen en regeneratieve remtechnologieën. Hiermee bevestigt Maserati niet alleen zijn toewijding aan een groenere toekomst, maar biedt het ook een vooruitstrevende en luxueuze rijervaring voor zijn veeleisende klanten.

Welke laadpaal past bij mijn type Maserati?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Maserati model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Maserati ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Maserati kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden

De laadtijd van je Maserati is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Maserati ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: