Je bevindt je hier: Home » Lucid

Kies jouw Lucid en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Lucid? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Lucid? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Lucid

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Lucid en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Lucid. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Lucid, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Lucid

Lucid is een automerk dat bekend staat om zijn innovatieve en luxe elektrische auto’s. Het merk werd opgericht in 2007 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als pionier in elektrische mobiliteit. Lucid richt zich op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige elektrische voertuigen die compromisloze prestaties en een uitzonderlijke rijervaring bieden.

In 2021 introduceerde Lucid zijn allereerste productiemodel: de Lucid Air. Deze volledig elektrische sedan is voorzien van geavanceerde technologieën, een opvallend design en een indrukwekkend rijbereik. Met zijn krachtige elektrische aandrijflijn en luxueus interieur zet de Lucid Air een nieuwe standaard op het gebied van elektrische auto’s.

Duurzaamheid staat centraal in het DNA van Lucid. Het merk is toegewijd aan het verminderen van de impact op het milieu en het bevorderen van een duurzame toekomst van mobiliteit. Lucid streeft ernaar om elektrische voertuigen te ontwikkelen die zowel milieuvriendelijk als buitengewoon plezierig zijn om in te rijden, waardoor bestuurders kunnen genieten van het rijplezier zonder concessies te doen aan duurzaamheid.

Welke laadpaal past bij mijn type Lucid?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Lucid model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Lucid ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Lucid kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Lucid is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Lucid ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: