Je bevindt je hier: Home » Lancia

Kies jouw Lancia en vind je laadpaal

De laadpalen voor Lancia automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Lancia? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Lancia? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Lancia

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Lanica en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Lancia. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Lancia, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Lancia

Lancia, opgericht in 1906 in Italië, heeft een rijke geschiedenis van innovatie en elegantie in de autowereld. Hoewel het merk in de loop der jaren verschillende veranderingen heeft doorgemaakt, blijft het een symbool van Italiaans vakmanschap en stijl.

De nieuwste toevoeging aan het elektrische portfolio van Lancia is de Ypsilon, een compacte stadsauto die is uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 70 kW en een batterijpakket met een capaciteit van 24 kWh. Met een rijbereik van maximaal 295 kilometer volgens de WLTP-cyclus biedt de Ypsilon Elektra een milieuvriendelijke en efficiënte rijervaring in stedelijke omgevingen.

In lijn met zijn toewijding aan duurzaamheid en innovatie, heeft Lancia ambitieuze plannen voor de toekomst van elektrische mobiliteit. Het merk streeft ernaar om zijn elektrische modellenreeks verder uit te breiden en nieuwe technologische doorbraken te integreren die de prestaties en efficiëntie van elektrische voertuigen verbeteren. Met geplande investeringen in geavanceerde batterijtechnologieën, oplaadinfrastructuur en autonome rijfuncties, wil Lancia een leidende rol spelen in de transformatie van mobiliteit en een duurzame toekomst voor komende generaties bevorderen.

Welke laadpaal past bij mijn type Lancia

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Lancia model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Lancia ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Lancia is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Lancia ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: