Je bevindt je hier: Home » Jeep

Kies jouw Jeep en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Jeep? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Jeep? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Jeep

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Jeep en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Jeep. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Jeep, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Jeep

Jeep is een Amerikaans automerk dat sinds 1941 bekend staat om zijn robuuste en avontuurlijke voertuigen. Het merk heeft zich sindsdien ontwikkeld en biedt nu ook elektrische voertuigen aan die passen bij de moderne tijd en de eisen van de huidige markt. Jeep heeft een sterke focus op duurzaamheid en innovatie, en zet zich in voor het verminderen van de CO2-uitstoot en het verbeteren van de milieuprestaties.

Een populair model van Jeep is de Jeep Avenger, een volledig elektrische SUV die in 2023 op de markt komt. De Avenger is uitgerust met geavanceerde batterijtechnologieën en een efficiënt aandrijfsysteem, waardoor hij een actieradius van meer dan 400 kilometer heeft op een volle acculading. De Avenger beschikt ook over een krachtige elektromotor die een vermogen levert van meer dan 200 kW.

Met deze indrukwekkende specificaties en de voortdurende ontwikkeling van geavanceerde elektrische voertuigen blijft Jeep zich inzetten voor de ontwikkeling van duurzame mobiliteit. Door het aanbieden van elektrische auto’s en het implementeren van duurzame technologieën in hun productieprocessen, hoopt Jeep een belangrijke rol te spelen in de transitie naar groenere mobiliteit en een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Welke laadpaal past bij mijn type Jeep?

voor jouw elektrische Jeep model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Jeep ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Jeep kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Jeep is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Jeep ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: