Je bevindt je hier: Home » JAC

Kies jouw JAC en vind je laadpaal

De laadpalen voor JAC automobilisten

Een laadpaal nodig voor je Jac? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Jac? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Jac

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Jac en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Jac. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Jac, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Jac

Het Chinese automerk Jac is in 1964 opgericht in Hefei. In 2008 maakte Jaz zijn debuut op de personenautomarkt met hun eerste uitvoering: de Jac Sedan Binye. Het merk is in Europa nog redelijk onbekend, maar beschikt wel over een groot modellenaanbod.

In 2021 kwam Jac met hun eerste volledige elektrische auto op de markt: de Jac IEV7S, een ruime auto met een actieradius van maar liefst 225 km, een accucapaciteit van 39 kwh en een elektromotor van 85 kwh. Momenteel is de Jac IEV7S de enige elektrische uitvoering van Jac die in Nederland op de markt is. Wel is het een goede om dit automerk in de gaten te houden. Met een oog op de toekomst wil Jac hun populariteit in Europa vergroten en streven ze ernaar om een van de goedkoopste en duurzaamste automerken op de markt te zijn.

Welke laadpaal past bij mijn type Jac?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Jac model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Jac ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Jac kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Jac is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Jac ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: