Je bevindt je hier: Home » Hyundai

Kies jouw Hyundai en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Hyundai? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Hyundai Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Hyundai

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Hyundai en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Hyundai. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Hyundai, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Hyundai

Hyundai is een van oorsprong Koreaans merk dat in 1967 is opgericht door Chung Ju-yung. In 1973 besloot Hyundai om een eigen model te ontwikkelen. Hieruit volgde in 1976 de lancering van de Hyundai Pony. De eerste volledige elektrische concept car, de Sonata Electric Vehicle, werd in 1991 gelanceerd. In de hierop volgende jaren onthulde Hyundai meer van dit soort studiemodellen. Zo ook de Hyundai Excel die in 1992 verscheen.

Hyundai pakte door op de innovatie van hun elektrische concept car. In september 2010 werd de allereerste volledige elektrische auto van Hyundai gelanceerd: de BlueOn. In 2018 lanceerde Hyundai de Kona Electric en begin 2021 lanceerde Hyundai de eerste IONIQ in zijn reeks: de IONIQ. De komende jaren zal Hyundai meer modellen van deze reeks lanceren, namelijk in 2022 de IONIQ 6 en in 2023 de IONIQ 7.

Met een oog op de toekomst wil Hyundai de groenste autofabrikant ter wereld worden. Hyundai is niet voor niets wereldwijd de enige fabrikant die keuze biedt uit alle elektrische aandrijflijnen. Met ingang van 2035 zal Hyundai in Europa enkel nog batterij-elektrische of waterstof-elektrische auto’s aanbieden. De komende jaren zal Hyundai daarom nog meer groene modellen op de markt brengen.

Welke laadpaal past bij mijn type Hyundai?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Hyundai model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Hyundai ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Hyundai kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Hyundai is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Hyundai ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: