Je bevindt je hier: Home » Hongqi

Kies jouw Hongqi en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Hongqi? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Hongqi? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Hongqi

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Hongqi en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Hongqi. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Hongqi, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Hongqi

Hongqi is een Chinees automerk dat werd opgericht in 1958. Het merk is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Chinese automarkt en heeft een sterke focus op luxe en geavanceerde technologieën. Hongqi staat bekend om zijn stijlvolle ontwerpen, krachtige prestaties en geavanceerde veiligheidsfuncties.

Het merk heeft een breed assortiment aan voertuigen, waaronder luxe sedans, SUV’s en limousines. Een van de bekendste modellen van Hongqi is de H9, een luxe sedan die bekend staat om zijn comfortabele interieur, geavanceerde technologieën en krachtige prestaties. De H9 is uitgerust met een krachtige V6-motor die een vermogen levert van 278 kW en een actieradius van 396 km. Hierdoor kan de auto in slechts 6,2 seconden accelereren van 0 naar 100 km/uur.

Naast de H9 heeft Hongqi ook andere luxe voertuigen in het assortiment, zoals de L5 limousine en de E-HS9 elektrische SUV. Het bedrijf is ook actief in de ontwikkeling van geavanceerde technologieën, zoals autonoom rijden en geavanceerde veiligheidsfuncties. Met een sterke focus op luxe en geavanceerde technologieën blijft Hongqi zich inzetten voor de ontwikkeling van geavanceerde en stijlvolle mobiliteit, zowel in China als wereldwijd.

Welke laadpaal past bij mijn type Hongqi?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Hongqi model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Hongqi ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 kW laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Hongqi kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Hongqi is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Hongqi ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: