Je bevindt je hier: Home » Honda

Kies jouw Honda en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Honda? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Honda? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Honda

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Honda en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Honda. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Honda, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Honda

Honda is een automerk met een rijke geschiedenis. Het merk werd opgericht in 1948 door Soichiro Honda, een visionair uit Japan. Honda staat bekend om zijn betrouwbare en innovatieve auto’s, die vaak worden geprezen om hun prestaties en efficiëntie. Het merk heeft een diverse modellenlijn, variërend van compacte stadsauto’s tot ruime SUV’s en geavanceerde hybride voertuigen.

In 2022 maakte Honda met trots zijn entree in de wereld van elektrische mobiliteit met de lancering van zijn eerste volledig elektrische auto: de Honda e. Deze compacte stadsauto combineert een opvallend retro design met geavanceerde elektrische technologieën. Met een aanzienlijke actieradius en snellaadopties biedt de Honda e een duurzame en plezierige rijervaring, waarmee Honda laat zien dat het zich inzet voor een groenere toekomst van mobiliteit.

Duurzaamheid vormt een belangrijk speerpunt voor Honda. Het merk is toegewijd aan het verminderen van de ecologische impact van zijn voertuigen en streeft ernaar om consumenten bewust te maken van hun ecologische voetafdruk. Honda blijft voortdurend innoveren en ontwikkelt geavanceerde technologieën om de emissies te verminderen en een duurzame toekomst voor de mobiliteitsindustrie te bevorderen, zonder afbreuk te doen aan de opwinding en het plezier van het rijden.

Welke laadpaal past bij mijn type Honda?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Honda model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Honda ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Honda kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je Honda is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Honda ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: