Je bevindt je hier: Home » Genesis

Kies jouw Genesis en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Genesis? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Genesis? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Genesis

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Genesis en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Genesis. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Genesis, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Genesis

Het automerk Genesis is opgericht in 2015 als dochteronderneming van Hyundai Motor Company. In datzelfde jaar zette Genesis zijn visie op geavanceerde mobiliteit kracht bij met de lancering van de Genesis G90, een vlaggenschip dat de norm bepaalde voor luxe en vakmanschap.

In de daaropvolgende jaren heeft Genesis zijn streven naar vooruitgang bevestigd door de introductie van diverse modellen die de nieuwste technologische innovaties en designfilosofieën omarmen. Als een ware pionier in duurzaamheid heeft Genesis ambitieuze plannen aangekondigd om tegen 2030 volledig elektrisch te gaan. Het merk gaat verder dan deze toezegging door actief te werken aan emissievrije mobiliteit. Dit omvat de introductie van baanbrekende E-mobility modellen, zoals de Genesis GV60 en Genesis G80e, die zijn uitgerust met geavanceerde elektrische aandrijfsystemen.

De Genesis GV60, bijvoorbeeld, belichaamt de toekomst van elektrisch rijden met zijn indrukwekkende actieradius en snelle laadtijden. Daarnaast introduceert de Genesis G80e een combinatie van luxe en duurzaamheid, met intelligente energiebeheersystemen en regeneratieve remtechnologieën. Met deze modellen bevestigt Genesis niet alleen zijn toewijding aan een groenere toekomst, maar biedt het ook een vooruitstrevende en luxe rijervaring voor zijn klanten. Door voortdurende innovatie en een duidelijke toewijding aan duurzame mobiliteit blijft Genesis streven naar een emissievrije toekomst.

Welke laadpaal past bij mijn type Genesis?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Genesis model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Genesis ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Genesis kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Genesis is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Genesis ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: