Je bevindt je hier: Home » Ford

Kies jouw Ford en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Ford? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Ford? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Ford

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Ford en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Ford. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Ford, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Ford

Ford is een automerk met een rijke geschiedenis. Het merk werd opgericht in 1903 door Henry Ford, een pionier in de auto-industrie uit de Verenigde Staten. Ford staat bekend om zijn diverse modellen die zowel betrouwbaar als veelzijdig zijn. Het merk heeft altijd vooropgelopen in innovatie en technologie, en blijft voortdurend vernieuwen om aan de behoeften van moderne automobilisten te voldoen.

In 2021 bracht Ford met trots zijn eerste volledig elektrische auto op de markt: de Ford Mustang Mach-E. Deze baanbrekende elektrische SUV combineert de iconische stijl en kracht van de legendarische Mustang met de voordelen van emissievrij rijden. Met een indrukwekkend rijbereik en geavanceerde technologieën markeert de Mustang Mach-E een belangrijke stap voorwaarts in de elektrificatieplannen van Ford en biedt het autoliefhebbers een opwindende en duurzame rijervaring.

Net als veel andere automerken erkent Ford het belang van duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk heeft aangekondigd zich actief in te zetten voor elektrificatie en heeft een breed scala aan elektrische en hybride modellen geïntroduceerd. Deze modellen combineren de kenmerkende kracht en prestaties van Ford met de voordelen van emissievrij rijden. Ford streeft ernaar om consumenten bewust te maken van hun ecologische voetafdruk en biedt duurzame mobiliteitsoplossingen zonder concessies te doen aan het rijplezier waar het merk om bekend staat.

Welke laadpaal past bij mijn type Ford?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Ford model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Ford ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Ford kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Ford is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Ford ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: