Je bevindt je hier: Home » Fisker

Kies jouw Fisker en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Fisker? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Fisker? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Fisker

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Fisker en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Fisker. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Fisker, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Fisker

Het merk Fisker is in 2007 opgericht door de Deense auto-ontwerper Henrik Fisker. In 2009 onthulde het Amerikaanse automerk zijn innovatieve karakter met de presentatie van een vooruitstrevende elektrische conceptauto, aangedreven door meerdere elektromotoren. Deze baanbrekende benadering legde het fundament voor verdere ontwikkelingen.

Een significante mijlpaal volgde in 2014 met de lancering van Fiskers eerste semi-elektrische productieauto, de Fisker Karma. Deze auto combineerde doeltreffend een benzinemotor met een geavanceerd elektrisch systeem, waarmee Fisker zijn inzet voor duurzame mobiliteit benadrukte.

Fisker zette een grote stap voorwaarts in 2018 met de introductie van zijn allereerste volledig elektrische auto, de Fisker EMotion. Deze auto functioneert volledig op batterijen, zonder gebruik van fossiele brandstoffen, en vertegenwoordigt Fiskers toewijding aan een milieubewuste rijervaring. Met oog op de toekomst belooft Fisker vanaf 2026 uitsluitend elektrisch aangedreven modellen te introduceren, waarmee het merk actief bijdraagt aan zijn ‘road to zero emission’.

Welke laadpaal past bij mijn type Fisker?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Fisker model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Fisker ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan!

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Fisker kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Fisker is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Fisker ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: