Je bevindt je hier: Home » DS

Kies jouw DS en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je DS? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) DS? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw DS

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een DS en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je DS. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je DS, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van DS

DS is een automerk met een rijke geschiedenis. Het merk is in 1949 opgericht door DS is een automerk met een rijke geschiedenis. Het merk maakt deel uit van de Groupe PSA en is opgericht in 2009. DS staat bekend om zijn elegante en luxe auto’s, die vaak geïnspireerd zijn op iconische modellen uit het verleden. Het merk heeft een sterke focus op verfijnd design, hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën.

Hoewel DS in het verleden voornamelijk benzineauto’s produceerde, heeft het merk een duidelijke toewijding uitgesproken om de transitie naar elektrische en hybride mobiliteit te maken. In lijn met deze visie heeft DS in 2022 zijn eerste volledig elektrische auto gelanceerd: de DS 3 Crossback E-TENSE. Deze sportieve auto biedt een indrukwekkende elektrische actieradius en combineert duurzaamheid met verfijning en prestaties.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler voor DS. Het merk streeft ernaar om zijn klanten bewust te maken van hun ecologische voetafdruk en biedt elektrische en hybride modellen aan die zowel milieuvriendelijk als plezierig om te rijden zijn. DS zet zich in voor innovatie en technologische vooruitgang om een duurzame toekomst voor de mobiliteitsindustrie te bevorderen, zonder concessies te doen aan de kenmerkende luxe en elegantie waar het merk om bekendstaat.

Welke laadpaal past bij mijn type DS?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische DS model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw DS ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.
Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je DS kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

  • Waar moet je rekening mee houden?

    De laadtijd van je DS is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je DS ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

    Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: