Je bevindt je hier: Home » Aiways

Kies jouw Aiways en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Aiways? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Aiways? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Aiways

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Aiways en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Aiways. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Aiways, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Aiways

Aiways is een relatief nieuw Chinees automerk dat is opgericht in 2017 en uitsluitend elektrische auto’s produceert. Ze noemen zichzelf dan ook een ‘EV- only merk’. In 2017 kondigde Aiways hun eerste auto aan: de Aiways U5. De uitvoering werd in 2020 gelanceerd.

De Aiways U5 is een elektrische auto die rijden zo makkelijk, aangenaam en voordelig mogelijk wil maken. De auto kenmerkt zich aan zijn grote hoeveelheid ruimte, een zwevend touchscreen als centraal bedieningselement en een breed scala aan verlichtingsmogelijkheden.

De missie van Aiways is om uitdagingen in de mobiliteit van de toekomst op te lossen en de overgang naar elektrisch rijden aan de jagen in de auto-industrie. Aiways zet hoog in op innovatie en duurzaamheid. Om dit te realiseren werken ze veel samen met specifieke partners.

Welke laadpaal past bij mijn type Aiways?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Aiways model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Aiways ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Aiways kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Aiways is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Aiways ’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: