Je bevindt je hier: Home » Jaguar

Kies jouw Jaguar en vind je laadpaal

Een laadpaal nodig voor je Jaguar? Kies voor de beste laadoplossing van Abel&co!

Ben je op zoek naar een laadpaal voor je (toekomstige) Jaguar? Bij Abel&co helpen wij je bij het kiezen van de meest geschikte laadoplossing voor jouw elektrische auto!

De perfecte laadpaal voor jouw Jaguar

Ben jij (binnenkort) de trotse eigenaar van een Jaguar en heb je er een laadpaal voor nodig? We helpen je met het kiezen van de ideale laadpaal voor je Jaguar. Om de beste keuze te maken, moet je rekening houden met diverse factoren zoals het laadvermogen van je Jaguar, de gewenste laadtijd en de maximale laadsnelheid van de laadpaal.

Abel&co helpt je een goede keuze te maken. Daarna komt een lokale Abel installateur de laadpaal installeren. Na de oplevering ontvang je een gratis laadpas, zodat je altijd snel, veilig en zonder gedoe kunt laden. Samen met de installateur zorgen wij tevens voor service en onderhoud.

Over de elektrische auto’s van Jaguar

Het luxe automerk Jaguar is in 1922 opgericht door William Lyons. De eerste volledig elektrische auto van Jaguar werd gepresenteerd in 2016 en kwam op de markt in 2018. Dit debuut maakte ze met de Jaguar I-Pace: een volledig elektrische auto met een elegante en aerodynamische uitstraling. De uitvoering werd wereldwijd een groot succes! De Jaguar I-Pace sleepte namelijk award naar award binnen.

Met oog op de toekomst wil Jaguar meer volledig elektrische auto’s op de markt brengen. Zo zijn ze bezig met de ontwikkeling van de Jaguar E-Type Zero. Dit is een volledig elektrische auto die geïnspireerd is op de sixties. Het is nog onduidelijk wanneer deze uitvoering gelanceerd zal worden. Vanaf het jaar 2025 zal Jaguar ook uitsluitend nieuwe volledig elektrische uitvoeringen op de markt brengen. Zo bouwen ze naar een CO2 neutrale en emmissievrije toekomst.

Welke laadpaal past bij mijn type Jaguar?

Laadpalen zijn er in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat je voor jouw elektrische Jaguar model de perfecte laadpaal kiest. Het is bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat voor type fase aansluiting jouw Jaguar ondersteunt. Is dit een 1-fase aansluiting? Dan zal je snel neigen naar een 7,4 Kw laadpaal. Is dit een 3-fase aansluiting? Dan is een 11kW of een 22 kW laadpaal wellicht een slimmere keuze.

Welk type laadpaal verstandig is, is ook afhankelijk van je netstroomaansluiting thuis en/of op de zaak. Abel&co brengt jouw situatie vrijblijvend in kaart door middel van een digitale schouwing. Wil je snel geholpen worden? Vraag direct advies aan via deze link.

De voordelen bij Abel&co

Een laadpaal voor je Jaguar kies je bij Abel&co!

  • Uitsluitend laadpalen van toonaangevende fabrikanten
  • Snel, simpel en veilig laden: dat zijn onze beloftes
  • Klantgerichte dienstverlening
  • De beste lokale installateurs bij jou in de buurt
  • Altijd een gratis digitale schouwing en vrijblijvende offerte

Waar moet je rekening mee houden?

De laadtijd van je Jaguar is voor een groot deel afhankelijk van de stroomaansluiting in je woning of bedrijfspand en het laadvermogen van de elektrische auto. Kies je voor een 11kW laadpaal, dan heb je thuis een 3-fase aansluiting van 25 ampère nodig. Het maximale laadvermogen is dan 11 kW, wat voldoende is om je Jaguar’s nachts volledig op te laden. Voor het gebruik van een 22 kW laadstation is een 3-fase netstroomaansluiting van 35 ampère nodig. Deze aansluiting komt niet vaak voor in thuissituaties. Het verzwaren van de netaansluiting brengt extra kosten met zich mee. Hierdoor is een 22 kW laadstation aan huis vaak geen optie.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op: